Alanya

Nattliv

Alanya sover aldrig, det finns alltid klubbar och barer som är öppna till sent på natten. Här i Alanya hittar man många barer och diskotek, klubbarna i Alanya är i toppklass som spelar all sorts musik. Så du har ett stort utbud att välja mellan, dessa klubbar finns framför allt i hamnområdet.

Hamnen i Alanya som även kallas för Marina är en samlingsplats för alla barer och nattklubbar, man kan inte missa den höga musiken och alla blinkande skyltar från klubbar.

Några förslag på olika barer och klubbar I Alanya :

Crazy Horse är ett diskotek utanför centrum som håller öppet väldigt länge. Man kan lätt ta bussen dit.

Bistro Bellman är en av Alanyas populäraste och äldsta barer och diskotek som hittas I hamnen.

Teasers är den första riktiga skandinaviska nattklubben i Alanyas centrum. Klubben har tre våningar och de lovar en fest som man sent kommer att glömma. Teasers anordnar events med olika tema varje vecka.

James Dean är också populär och ligger i hamnen.

Havana Club är en diskotek som har 3 våningar med bra musik i alla tre våningar och på tredje våning har man en bra utsikt över Alanya.

Robin Hood är också en av de stora nattklubbar i Alanya som ligger i hamnen.

Auditorium Ligger några kilometer från Alanyas centrum, och är en stor diskotek för att ta sig dit kan man ta gratis bussar som går från hamnen, men för att komma tillbaka till Alanya måste du själv skaffa transport.